Resultaten voor geboorte tweeling

geboorte tweeling
 
Baby.be Hoe verloopt de bevalling van een tweeling?
Bevallingen van tweelingen blijken trouwens vaak langer te duren en ingewikkelder te zijn, bv. door de positie van de tweeling, door de positie van een ledemaat of de navelstreng. Tussen de geboorte van de twee baby's' verstrijken meestal minder dan 15 minuten.
De bevalling bij een tweeling.
Vastzittende placenta: na de geboorte van de kinderen zie je bij een tweeling vaker dat de placenta niet spontaan geboren wil worden. Hierdoor komt het vaker voor dat de placenta alsnog onder narcose verwijderd dient te worden zie medische complicaties bij zwangerschap: vastzittende placenta.
Meerlingen.
Een intense preventieve opvolging van de zwangerschap is noodzakelijk om een aantal risicos verbonden aan een meerlingzwangerschap te bewaken bv. vroegtijdige geboorte, groeiachterstand., Naast medisch komt er ook praktisch heel wat kijken bij een meerlingzwangerschap. Een andere inrichting van de babykamer, meer babyspulletjes, misschien een grotere wagen., De arts of vroedvrouw zullen de aanstaande ouders informeren over de bijzonderheden eigen aan een meerlingzwangerschap. Daarnaast gelden heel wat dezelfde adviezen als bij een zwangerschap van een eenling. Een pasgeboren tweeling verzorgen is niet simpel. Kind en Gezin vroeg aan ouders van een tweeling hun gouden raad aan andere ouders.
DE GEBOORTE VAN DE TWEELING! YouTube.
DE GEBOORTE VAN DE TWEELING! Afmelden bij Stellig? Abonneren Geabonneerd Afmelden 114K. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
4 misvattingen over tweelingzwangerschappen UZ Leuven.
In 1 op 5 gevallen gaat het dan toch om een eeneiige tweeling. Zekerheid krijg je pas na de geboorte. Op het navelstrengbloed kan de bloedgroep worden bepaald. Is de bloedgroep van de babytjes verschillend, dan gaat het om een twee-eiige tweeling.

Contacteer ons