Zoeken naar grappige geboortekaartjes

grappige geboortekaartjes
 
Baby.be originele, leuke, grappige geboorteteksten.Forum.
7 berichten oprichter: _eefke_. dag mama's' in spé Ik ben op dit moment 27 weken zwanger, en begin toch stilletjes te kijken naar ons geboortekaartjes enzo. Ik zou graag een mooie originele liefst grappige aankondegingstekst hebben. Hebben jullie soms leuke ideetjes?
Geboortekaartjes.
De kaartjes kun je gemakkelijk aanpassen in de ontwerptool. Sla je kaartje op zodat je vervolgens in alle rust je kaartje kan afronden met details en bestellen als de tijd daar is. Prijsindicatie: 100 geboortekaartjes vanaf 200, euro incl. zelf ontwerpen: ja. Unieke, vrolijke, lieve en grappige geboortekaartjes in sfeervolle themas.
Wat zet je op een geboorte-felicitatiekaartje? Blog van Kaartje2go.
Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen? Gebruik dan een tekst met een knipoog in je geboorte felicitatie! Bij onze felicitatiekaartjes voor geboorte vind je ook veel grappige geboortekaartjes die perfect bij een tekst met een knipoog passen.
Geboortekaart teksten, geboortegedichtjes en korte zinnetjes.
Ben je op zoek naar een leuk geboortegedichtje of andere geboorteteksten? Hieronder vind je een selectie geboortegedichtjes die je kunt gebruiken op je geboortekaartje. Wij hebben onderscheid gemaakt tussen 1e kindje, 2e kindje broertje zusje, 3e kindje meerdere broertjes zusjes, tweeling en voorbeeldtekstjes voor bezoekuren, rusttijden en andere korte zinnen.
Grappige geboortegedichtjes Sprookjes geboortekaartjes met foto.
Twee enkele geboortekaartjes met strikje. Triple drieluik geboortekaartjes. Double door geboortekaartjes met deurtjes. Seizoenen Sprookjes geboortekaartjes. Geboortekaartjes met foto. Foto Geboortekaartjes Jongens. Foto Geboortekaartjes Meisjes. Foto Geboortekaartjes Tweelingen. Geboortekaartjes zonder foto. Digital Fairy tales. Social media Geboortekaartjes. Digitale Foto Geboortekaartjes.
korte teksten voor de aankondiging van de geboorte jullie kindje.
geboortekaartjes met foto. FG-67 Geboortekaartjes met foto Jason. geboortekaartjes met foto. FG-66 Geboortekaartjes met foto Melanie. geboortekaartjes met foto. FG-65 Geboortekaartjes met foto Milano. Nieuw in de collectie Geboortekaartjes zonder foto. geboortekaartjes zonder foto. GK-49 Geboortekaartje Adam. geboortekaartjes zonder foto.
Geboorteteksten Geboortekaartjes online.
Geboorteteksten De geboorte van een kind is het mooiste moment in iemand zijn leven, daar horen natuurlijk mooie geboortekaartjes bij. Babyteksten, gezegdes en spreuken voor geboortes, zwangerschap, bevallingen en geboorteborden mogen niet ontbreken bij dit speciaal moment. Mooie spreuken over geboorte en grappige gezegdes voor kersverse moeders, jonge vaders.
De waarheid over die versjes op geboortekaartjes WIJ à la Mama.
De geboortekaartjes die wij destijds voor Tim en Sam rondgestuurd hebben, waren ook naar onze persoonlijke smaak en dus heus niet fantastisch of geweldig of oh-zo-origineel.Ik vind het echter erg leuk om op bestaande tekstjes, uitspraken en tegeltjeswijsheden komische varianten te bedenken.
Kind op komst? Het perfecte geboortekaartje voor jullie tweede!
Scoren met grappige uitspraken: tips voor tekst. Verder zijn er nog talloze originele manieren om je oudste kind een rol te laten spelen in het ontwerpen van het geboortekaartje. Je kan bijvoorbeeld een gedichtje maken, waarin elke zin begint met een letter van zijn of haar naam. Eenvoud siert, dus waarom niet gewoon kiezen voor de vermelding verwelkomt zijn broer of zusje? De harten van elke ontvanger zullen smelten als ze een kaartje met de foto van beide spruiten in de bus vinden. Wil je het nog persoonlijker? Jullie hebben sowieso al dubbel gelegen van het lachen met de uitspraken van jullie oudste over mamas buik. Die quotes verdienen een plaats op het geboortekaartje! Plezier verzekerd met opmerkingen als Mama wil niet delen! De baby mag alleen in háár buik zitten of Mama, je bent eigenlijk wel echt HEEL dik nu. Benieuwd hoe die fratsen eruitzien op een kaartje? Vraag gerust een gepersonaliseerde modelkaart aan! Geschreven door Els Vanhooren. Gepost in de categorie: Geboorte. Tags: broertje, geboortekaartje, geboortekaartjes, geboortekaartjes maken, geboortekaartjes tweede kind, ik word grote broer, ik word grote zus, originele geboortekaartjes, tekst geboortekaartje, tweede kind, zusje.
Grappige geboortekaartjes vind je zeker bij deze.
Home Geboortekaartjes Geinig. Bij deze collectie Geinig zijn veel leuke en grappige designs gemaakt met bijvoorbeeld het teken van Superman, een foto van een spruit met de tekst: een nieuwe spruit of een foto van de echo en de foto van je geboren kanjer!

Contacteer ons