Zoeken naar geboorte tekst

geboorte tekst
 
Tekst geboortekaartje voor een broertje en zusje Blijkaartje.nl.
Ben je op zoek naar een mooie tekst of gedichtje speciaal voor de komst van een broertje of zusje op jullie geboortekaartje? Wij zetten hier de mooiste, grappigste en leukste teksten en geboortegedichtjes voor de geboorte van een broertje of zusje voor je op een rij.
Overzicht: originele tekst voor je geboortekaartjes Babyblog.
Teksten voor op je felicitatiekaart bij geboorte: inspiratie! Gemiddelde lengte en gewicht van baby's.' Originele spelletjes voor de babyshower. Overzicht: originele tekst voor je geboortekaartjes. Zoveel weken of maanden zwanger: hoe zit dat ook alweer? Fundushoogte Zo groeit je baarmoeder.
Tekst geboortekaartje en geboortegedichtjes Kaartje2go.
Leuke teksten Voorbeelden Inspiratie geboorte Gratis proefdruk geboortekaartjes Checklists. Tekst geboortekaartje Geboortegedichtjes. Jongen 40 Meisje 40 Tweeling 9 Meerling 1 Adoptie 10 Hip en trendy 1 Klassiek 1 Origineel en bijzonder 1 Houtlook 1 Vintage en retro 1 Silhouet 1 Broertje of zusje 1.
Tekst voor in je geboortekaartje Geboortepost.nl.
Welke tekst plaats je in je geboortekaartje. De meeste geboortekaartjes bevatten de volgende teksten.: De roepnaam van het kind. De achternaam het kind. De geboortedatum en de tijd van geboorte. De lengte als de lengte wordt gemeten en het gewicht.
Tekst geboortekaartje hipDesign.
Wanneer je weet hoe het geboortekaartje eruit moet zien komt natuurlijk meteen de vraag welke tekst ga je gebruiken? Hoe vertel je familie en vrienden de geboorte van je zoon of dochter? Wil je een lief gedichtje of een mooie oneliner?
Tips en idee├źn Leuke teksten voor geboortekaartjes.
Het kindje van onze dromen. is nu eindelijk gekomen. zo klein zo lief. onze eigen hartendief. Twee oogjes kijken je aan. een nieuw leven begint. alles houdt even op met bestaan. bij de geboorte van je kind. Zo heel gewoon.
Teksten geboortekaartjes.
Naast de hierboven getoonde grappige geboortetekstjes en gedichtjes heeft Geboortekaartjes.nl nog veel meer humoristische teksten voor op de geboortekaartjes van jullie toekomstige baby. Tussen deze grappige teksten en gedichten zit zeker een tekst die een glimlach op het gezicht van jullie familie, vrienden en kennissen zal toveren. Meer grappige geboortekaartjes teksten. Geboortekaartjes teksten voor een zoon. Bij de echo had ik pret voor tien., met dichtgeknepen billen konden ze niets zien. Maar nu mag iedereen het weten., dat ik een jongen ben en zal heten. Een mooi moment overtreft al onze dromen. want vandaag ben jij op de wereld gekomen. Een zoon, zo zacht, zo teer en klein. wie had gedacht, dat jij zo mooi zou zijn. Een heel stoer ventje! Het regent zonnestralen., dat geeft warmte in ons hart. Onze kleine man is geboren., dat gevoel is heel apart. Een kleine vent. zo teer en fijn. Een prachtige zoon. om trots op te zijn. Zwarte haartjes Driftige gebaartjes. Handjes, voetjes, oogjes, oren. Dolblij zijn wij dat onze zoon is geboren. hij is er! Zo klein en zo bijzonder. We gaven hem een naam., maar eigenlijk heet hij Wonder. Wij zijn heel blij met de geboorte.
Geboorteteksten voor je geboortekaartje Geboortepost.
Meer teksten geboortekaartjes. Ben je op zoek naar specifieke tekst voor op je geboortekaartje, bekijk dan ook onze voorbeeld geboorteteksten.: Tekst geboortekaartje zoon. Tekst geboortekaartje dochter. Tekst geboortekaartje broertje. Tekst geboortekaartje zusje. Tekst geboortekaartje bezoek. Terug naar de overzichtspagina met geboorteteksten.
felicitatie geboorte tekst geboortekaart printsy.nl.
Dit zijn ontwerpen die je hebt aangemaakt maar nog niet hebt besteld. Je hebt geen openstaande projecten. Meld je aan om hier je openstaande projecten te bekijken. Felicitatie tekst geboorte. Felicitaties bij geboorte teksten. Liefde zonder grenzen. Verlangen zonder spijt.
Korte tekst geboortekaartje.
Unieke korte tekst gevonden? Probeer het uit op een van de geboortekaartjes. Naam-Baby is verhuisd! Van mama's' buik, naar papa's' armen. Al kijkend naar jou kleine handje., krijgt ons geluk een gouden randje. Al ons later is met jou. Al wat we hebben, willen we je geven., maar bovenal willen wij je leren leven! Alles is liefde. Als een wonder van leven werd jij ons gegeven. Als je in zijn ogen kijkt., lijkt de wereld stil te staan. Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. Zo mooi en lief! Blij en gelukkig zijn wij met de geboorte.

Contacteer ons